Siteler Mahallesi İlkokulu

Vizyon: Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran,sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir

Misyon: Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 12:00 12:40 - 14:10
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Kayıt alanımız içerisinde öğrenci servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Öğle arası Yemek salonumuzda öğrencilerimiz yemeklerini yiyebilmektedir.

Telefon - 0 242 227 77 75

WEB - https://sitelermahallesi.meb.k12.tr

Adres - Pınarbaşı Mahallesi , Anadolu Caddesi No162 /1 Konyaaltı/Antalya

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Konyaaltı İlçe Merkezi, Akdeniz Üniversitesi Batı Sınırlarında. Siteler Mahallesi Semt Pazarına 100 M. uzaklıkta.

Adres - Pınarbaşı Mahallesi , Anadolu Caddesi No162 /1 Konyaaltı/Antalya

Ulaşım Şehir İçi Ulaşım araçları TK36, UC 11